Nőnapon nők vitték el a ciciseket

Hirdetés

Az ukrán Femen nőjogi szervezet tagjai ezúttal is egy szál bugyiban csináltak botrányt a nyílt utcán, s ezt az iszlám vallású Törökországban nem nézték jó szemmel.

A szervezet a nőnapon a családon belüli erőszakra akarta felhívni a figyelmet. Ehhez megfelelően elmaszkírozták magukat, ugyanis az arcukat, nyakukat, kezüket befestették, azt a látszatot keltve, mintha megverték volna őket.

A félmeztelen hölgyek azonban nem sokáig kiabálhattak a múzeum előtt, ugyanis a rendőrök kisebb ellenállás után bezsuppolták őket egy kisbuszba, és egyenesen a rendőrségre vitték, ahol egy pokrócba bugyolálva kihallgatták őket.

Ne bántsák a nőket! A Femen nevű ukrán szervezet félmeztelen aktivistái Törökországban a családon belüli erőszak ellen tiltakoztak

Blikk-összeállítás


Via: blikk.hu


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~uwQ26$hM

This entry was posted in HU and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply