Poetin geniet van naakte Femen-activistes


Door:
Olivier Minnebo

8/04/13 -
16u36  Bron: The Telegraph

<!-- moddate: 130408

© getty.

Russisch president Vladimir Poetin is samen met Duits bondskanselier Angela Merkel bestookt door Femen-activistes. Het tweetal was in Hannover voor een conventie toen een activiste hen lastigviel. Merkel was niet erg tevreden bij het zien van de topless demonstrante in tegenstelling tot Poetin die naar eigen zeggen genoten heeft van de show.

De activistes waren nochtans niet mals voor de Russiche president. Ze noemden Poetin een dictator en op hun rug was een obscene tekst geschilderd aan het adres van de president. De vrouwen waren lid van Femen, een actiegroep tegen de seksindustrie en religieuze instellingen.

Poetin reageerde nadien op een persconferentie nogal luchtig op de feiten. "Het protest vond ik zeer amusant. Eigenlijk zouden we de meisjes moeten bedanken, ze hielpen de fair-tradeconventie te promoten. Eigenlijk maakt het mij niet echt uit of ze blond, bruin of zwart haar hadden", besluit de Russiche president met een kwinkslag.


© getty.

Open all references in tabs: [1 - 3]

Via: hln.be


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~CpW5L$2Ze

This entry was posted in NL and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply