Pucér nő fogadta Putyint a Parlamentnél

„Putyin, go at home” – kiabálta hibás angolsággal egy fiatal szőke nő a Parlament közelében Vlagyimir Putyin orosz elnököt váró újságírók között, tudósít az Index. A sajtótájékoztatóra váró tudósítók arra figyeltek fel, hogy feltűnt egy nő, aki levette felsőjét, majd felhúzta a szoknyáját, ami alatt nem viselt bugyit. Szoknyája belső felére a „Putin go home” (Putyin, haza) szöveg volt írva, egy nyíl pedig a nő lába közé mutatott.

A rendőrök először félszegen egy takaróval próbálták eltakarni, majd többen ráugrottak és betuszkolták egy rendőrségi kisbuszba. Úgy tudni, a nő a harcias nőjogi szervezet, a Femen aktivistája volt.

 MTI / Koszticsák Szilárd

Az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata a Hír24-et arról tájékoztatta, hogy egy 26 éves francia nőt állítottak elő, aki nem tett eleget a rendőri felszólításnak.

Még több Putyin folyamatos tudósításunkban a budapesti látogatásról: kattintson ide.

Via: hir24.hu


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~1KDKA$5tQ

This entry was posted in HU and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply