See more Vines


ScreenHunter 38-Aug.-18-09.33-241x300

Az oaklandi választáson induló 34 éves férfi – aki saját állítása szerint a hadseregben szolgált, majd milliomos üzletember lett – fegyverrel pózol hivatalos választási oldalán, amelyen azt is megtudhatjuk: „Ha a fia azt mondja, apa internetre van szükségem a leckéhez, az valójában azt jelenti: amíg a szüleim dolgoznak, végre online önkielégíthetek. Yo.”

Nem nagyon bírja Liu a biciklistákat sem. A biztonság érdekében „meg kell tanulniuk, hogy mi a f.sz az a piros lámpa.

Sokszor láttam a seggüket, ahogy áthúznak a piroson, mint ha ők lennének Rambo”

– írta választási kátéjában, új oldaláról mutatva be a bokszoló mozilegendát. Stallone karaktere amúgy is bejön Liunak, lényegében mindenkit rambósítana: a bűnözés ellen ugyanis nem lát más megoldást, mint a lakosság felfegyverzését.

Az okalandi választás november 4-én lesz, de csak azok vehetnek részt rajta, akik október 20-ig regisztráltatták magukat választóként. Ha nyer, reméljük hamar testvérvárossá teszi Érpatakot, Fülöpházát és Gyömrőt.

Via: index.hu


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~swQ26$5Wq

This entry was posted in HU and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply