Switch on your mind

   Kyiv, 11 oktober 2011 -

   Voor de vrouwen van FEMEN vormde de dag des oordeels, de dag dat Julia Timosjenko tot 7 jaar cel werd veroordeeld, een prachtige gelegenheid om zich van haar beste kant te laten zien en weer eens flink uit te pakken.

   Op het plein waar de aanhang van Timosjenko zich in afwachting van het vonnis had verzameld, beklom een aantal activistes de overkapping boven de ingang van een groot warenhuis om haar boodschap te verkondigen en daarbij een beroep te doen op het gezonde verstand – switch on your mind.

   De controverse tussen president Janoekovitsj en oppositieleider Timosjenko dreigt het land intern te verscheuren, in chaos te storten en te vervreemden van de buitenwereld, terwijl het in feite niets anders is dan de strijd tussen twee oligarchische clans - voor de gewone burger lood om oud ijzer.

    Hoe groter de ophef over Timosjenko hoe verder we af komen te staan van een echte oppositie, die een einde maakt aan de corruptie en opkomt voor de belangen van het volk, dat een wanhopige behoefte heeft aan een modern, vrij en democratisch Oekraïne – aldus FEMEN.

   Terwijl de fans van Julia beteuterd toekeken, bestormden politieagenten het warenhuis om het met de vrouwen uit te vechten. De afloop laat zich raden.

Open bundled references in tabs:

Via: kievconnexions.blogspot.com


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~QkUVc$ED

This entry was posted in NL and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply