Topless dames betogen tegen PoetinVrouwen trekken hun kleren uit om topless te protesteren tegen Poetin tijdens de Russische presidentsverkiezingen op 4 maart 2012. Op het lijf van het rechtse meisje staat

Vrouwen trekken hun kleren uit om topless te protesteren tegen Poetin tijdens de Russische presidentsverkiezingen op 4 maart 2012. Op het lijf van het rechtse meisje staat "Ik steel voor Poetin". Foto: screenshot YouTube

MOSKOU - De topless dames van FEMEN hebben zondag geprotesteerd tegen Vladimir Poetin tijdens de verkiezingen in Rusland. Ze trokken hun truien uit op een stembureau en begonnen leuzen te roepen. Ook probeerden ze de stembussen omver te gooien. De politie haalde ze hardhandig weg.

Op hun lijf staan leuzen als "????? ?? ??????", oftewel: "Ik steel voor Poetin" en "Dief nummer 3". Bekijk meer foto's. Ze waren op hetzelfde stembureau als waar premier Poetin iets eerder zijn stem uitbracht.

FEMEN is een van oorsprong Oekraïnse beweging die in de hoofdstad Kyiv regelmatig protesteert tegen het sekstoerisme in het Oost-Europese land.

De protesten breidden zich in 2011 echter wereldwijd uit. Vrouwen die al dan niet van FEMEN waren, trokken hun kleren uit in Zürich, bij Occupy New York en ook in het Vaticaan. Ook in Moskou protesteerden ze eerder tegen Poetin.


Open all references in tabs: [1 - 4]

Via: bndestem.nl


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~yFBjR$j1

This entry was posted in NL and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply