Topless protest in Davos (video) + (fotoserie)

Ondanks de bittere koude hebben drie Oekraïense vrouwen gisteren topless geprotesteerd tegen het World Economic Forum (WEF) in Davos (video). De drie probeerden over de afsluiting te kruipen aan het zwaarbewaakte conferentiecentrum, maar dat was buiten de Zwitserse politie gerekend. Volgens ooggetuigen werden de vrouwen hard aangepakt.

Topless in Davos niet gewenst

Het trio van de vrouwenrechtenbeweging ‘Femen’ had hun bovenlichaam met zwarte protestslogans beschilderd, waarbij ze de deelnemers aan Davos onder meer als “gangsters” omschreven. Naaktheid is een goede weg om mensen op te jutten, zei een van de vrouwen in de Zwitserse boulevardkrant Blick (fotoserie over het geweld dat werd gebruikt).

Een politiewoordvoerder wou niks kwijt over het optreden van de Zwitserse agenten. De vrouwen zijn “na vaststelling van de personalia vrijgelaten”, luidde het laconiek.

ARTIKEL VAN:

Ernestien

Schreef 112 artikelen:

Mooie dames en dito muziek op de ET...24/01Gruwelijk: Amerikaanse soldaten sla...22/01Politie arresteert supporter na 'sc...21/01Schokkend Corrupte agenten laten na...13/01Schokkend: Schandaal leger VS: mili...12/01

Meer artikelen van Ernestien

Open bundled references in tabs:

Via: nieuwslog.nl


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~vgjlY$Sd

This entry was posted in NL and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply