UPDATE ‘BNN achter FEMEN op Prinsjesdag’

De twee leden van FEMEN die Den Haag vandaag 'vereerden' met een bezoekje, zijn gestuurd door BNN. Althans, dat gerucht gaat rond, omdat BNN-presentator Tim Hofman 'heel toevallig' in de buurt was van het incident. Verschillende mensen zagen vandaag hoe een duo de rit van de Gouden Koets aangreep om hun boobies aan het Nederlandse publiek te tonen. Onder het motto "Kabinet kleedt ons uit" gingen de dames topless. De politie hield de blote vrouwen direct aan.

Volgens de laatste geruchten gaat het om twee echte 'aandachtshoeren' die door het programma Spuiten Slikken waren ingehuurd werden gevolgd (zie update). Op Twitter verscheen namelijk een foto waar Tim - kijk mij eens - Hofman die bij de FEMEN aanwezig was.

Of de dames dezelfde straf krijgen als de waxinelichthoudergooier, moet nog blijken.

UPDATE
BNN heeft te kennen gegeven niets met de planning van de actie te maken te hebben. Maar ze waren toevallig wel aanwezig. BNN-presentator Tim Hofman twitterde er ook nog over. En dat nemen we dan maar voor lief.

Open bundled references in tabs:

Via: spitsnieuws.nl


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~pcz1U$4CF

This entry was posted in NL and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply