Γυμνόστηθη διαμαρτυρία στην Τυνησία

Τρέχουσα Αξιολόγηση 3.5

Η αστυνομία της Τυνησίας συνέλαβε τρεις ξένες ακτιβίστριες που διαδήλωσαν γυμνόστηθες μπροστά στο υπουργείο Δικαιοσύνης στην Τύνιδα. Είναι μέλη της Femen και διαμαρτύροντα για τη φυλάκιση του μέλους της φεμινιστικής οργάνωσης, της 19χρονης Αμίνα Τάιλερ.


Στο euronews πιστεύουμε στη νοημοσύνη των θεατών μας και πιστεύουμε ότι η αποστολή ενός καναλιού ειδήσεων είναι να μεταδώσει οποιαδήποτε γνώμη ή γεγονότα χωρίς προκατάληψη, έτσι ώστε οι θεατές να μπορούν να σχηματίσουν τη γνώμη τους σχετικά με τα παγκόσμια γεγονότα.

Επίσης πιστεύουμε ότι μερικές φορές οι εικόνες δεν χρειάζονται εξήγηση ή σχόλιο, κι αυτός είναι ο λόγος που δημιουργήσαμε το No Comment και τώρα No Comment TV a: για να προβάλουμε τον κόσμο από ένα διαφορετικό πρίσμα ...

Περισσότερα για: ΦΕΜΕΝ, Διαδηλώσεις στην Τυνησία

Copyright © 2013 euronews

Το JavaScript απαιτείται για να δείτε τα συνοδευτικά βίντεο του συγκεκριμένου άρθρου

Via: gr.euronews.com


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~mwQ26$2zf

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply