Νέα επίθεση στο τρόπαιο από γυμνόστηθεςΓια ακόμα μία φορά, δύο γυμνόστηθες γυναίκες επιτέθηκαν στο τρόπαιο του Euro 2012 στο Ντνίπρο.

Στις 12 Μαΐου μία γυναίκα από την οργάνωση FEMEN επιτέθηκε στο τρόπαιο του Euro, χωρίς όμως να καταφέρει να το ρίξει στο έδαφος σε εκδήλωση στο Κίεβο. Περίπου 390 χιλιόμετρα μακριά και στο Ντνίπρο όπου βρίσκεται πλέον το τρόπαιο, η προσπάθεια δύο γυναικών της οργάνωσης στέφθηκε με επιτυχία.

Η γυναίκα που βλέπετε στη φωτογραφία βρέθηκε δίπλα στο τρόπαιο και κατάφερε να το ρίξει στο έδαφος. Οι αστυνομικές αρχές τη συνέλαβαν μαζί με ακόμα μία γυναίκα της οργάνωσης. Στο αστυνομικό τμήμα οδηγήθηκαν και μία φωτογράφος, αλλά και μία δημοσιογράφος που κατέγραψαν το περιστατικό για να σβήσουν τα αρχεία τους.

Via: onair24.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~o239D$wp

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply