Οι γυμνές Femen στο πλευρό της Ελλάδας

Αυτή και αν είναι ευπρόσδεκτη συμπαράσταση στον λαό μας και στην μάχη που δίνει για την επίτευξη μία συμφωνίας - ανάσας στο θέμα του δημόσιου χρέους και της αποπληρωμής του ή - όπως κατέληξε - μάχη για παράταση της δανειακής σύμβασης.
Τρεις ακτιβίστριες μέλη της οργάνωσης Femen, γυμνόστηθες, έγραψαν πάνω στο κορμί τους ΝΑΙ (JA) και πήγαν να δείξουν την ... συμπαράστασή τους έξω από τα γραφεία της γερμανικής εφημερίδας «Bild».

Με το σώμα τους στην κυριολεξία έδειξαν την αλληλεγγύη τους στην Ελλάδα και την αντίδρασή τους στην προκλητική καμπάνια της  εφημερίδας.

Όπως δήλωσαν διαμαρτύρονται κατά της «ρατσιστικής εκστρατείας» της Bild σε βάρος των Ελλήνων με αφορμή το χθεσινό δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας που καλούσε τους Γερμανούς βουλευτές να πουν «Όχι σε άλλα δισεκατομμύρια δώρο στους άπληστους Έλληνες».

Via: madata.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~xOZab$5tm

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply