Γυμνόστηθα μέλη της "FEMEN" διακόπτουν ποδοσφαιρική εκπομπή

Η ουκρανική φεμινιστική ακτιβιστική οργάνωση με τις διαρκείς δράσεις έχει καταφερθεί κατά καιρούς εναντίον μεγάλων ποδοσφαιρικών γεγονότων με τον τρόπο που διεξάγονται. Πιο πρόσφατες οι αντιδράσεις πριν από το Euro 2012, που διεξήχθη σε Ουκρανία και Πολωνία, που προσέφερε αρκετά τέτοια περιστατικά.

Στο ποδοσφαιρικό σόου του γερμανικού "ZDF", δύο κοπέλες εισέβαλαν στο στούντιο και έτρεξαν ανάμεσα στους ανθρώπους του πάνελ, χοροπηδώντας και φωνάζοντας "FIFA Μαφία" και "μποϊκοτάζ".

Με μηνύματα όπως "δεν μπορούμε να παίζουμε με τα ανθρώπινα δικαιώματα" ζωγραφισμένα στο πρόσωπό τους και ματωμένες μπάλες στα στήθη τους, οι κοπέλες έκαναν το δικό τους σόου για λίγα λεπτά, μέχρι να απομακρυνθούν από υπαλλήλους της παραγωγής.

Λίγο αργότερα, ένα άλλο μέλος της "FEMEN" εξήγησε μέσω δηλώσεων τα αίτια της αντίδρασης από την οργάνωση στο Μουντιάλ, που σχετίζονται με τις απάνθρωπες συνθήκες εργασίας στο Κατάρ ενόψει της διοργάνωσης του 2022.

Via: contra.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~TZEHQ$4X1

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply