Διαμαρτυρία τύπου Femen για απόλυση δημάρχου

Τη φήμη των Femen φαίνεται πως ζήλεψαν δύο γυναίκες στη Μποκοτά της Κολομβίας και έκαναν τόπλες διαμαρτυρία για την απόλυση του δημάρχου της πόλης.

  Femen

Οι ημίγυμνες γυναίκες φώναζαν συνθήματα και υποστήριξαν ότι η κατάσταση ανισότητας και αδικίας που συνεχίζει να υπάρχει στην Κολομβία θα πρέπει να τελειώσει.

Οι δυο γυναίκες, που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις γνωστές πλέον Femen, υποστηρίζουν ότι οι αρχές δεν σέβονται τη λαϊκή ψήφο και έτσι δεν υπάρχει δημοκρατία στη χώρα.

Ο Gustavo Petro, σύμφωνα με τις διαμαρτυρόμενες, είναι ένας σωστός δήμαρχος που μάχεται κατά της διαφθοράς. «Είναι ντροπή. Ο Petro δεν πρόκειται να φύγει, θα μείνει εδώ», τονίζουν οι γυναίκες από την Κολομβία.

Σύμφωνα με τις ίδιες, υπήρχαν πολλά ακόμα άτομα στην ομάδα τους, αλλά κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας δέχθηκαν παρενόχληση και έτσι αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν και να μείνουν μόνοι οι δυο τους.

Πηγή: ANT1

Via: tvkosmos.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~n3vWF$4Yj

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply