Επίθεση από γυμνόστηθες ακτιβίστριες της Femen στον Ντομινίκ …

Επίθεση από τρεις γυμνόστηθες ακτιβίστριες της Femen δέχτηκε το πρωί της Τρίτης ο Ντομινίκ Στρος-Καν κατά την άφιξη του στο δικαστήριο της πόλης Λιλ στη βόρεια Γαλλία, όπου δικάζεται για εμπλοκή σε διεθνές κύκλωμα πορνείας.

Οι γυναίκες αιφνιδίασαν τους αστυνομικούς που είχαν πάρει θέσεις μπροστά από το δικαστήριο και μία εξ αυτών σκαρφάλωσε στο καπό του αυτοκινήτου με τα σκούρα τζάμια που μετέφερε τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, ενώ οι δύο άλλες στάθηκαν γύρω από το αυτοκίνητο.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τις τρεις ακτιβίστριες, ενώ ο Στρος-Καν εισήλθε στο δικαστήριο. Για την εμπλοκή του στην υπόθεση, ο Γάλλος πολιτικός ενδέχεται να βρεθεί αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως 10 ετών, καθώς και 1,5 εκατ. ευρώ πρόστιμο.
 

Via: kathimerini.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~BcNV7$5pV

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply