Τόπλες διαδηλώτριες απειλούν να κάψουν με πυρσούς το ροζ σπίτι …

Την αντίθεσή τους στην ανέγερση ενός ροζ σπιτιού της Μπάρμπι (σε κανονικό μέγεθος) σε κεντρικό σημείο του Βερολίνου εκδήλωσαν οι φεμινίστριες της Femen. Με τον γνωστό, «τσίτσιδο» τρόπο τους.

«Αγαπητή Μπάρμπι, μην ψήνεις μόνο τα cupcakes. Τρώγε τα πού και πού» και «Life in plastic is not fantastic». Αυτά ήταν τα δύο κεντρικά συνθήματα των μελών της Femen που βρέθηκαν τόπλες έξω από το σπίτι της Μπάρμπι στο Βερολίνο.

Μάλιστα η πιο δραστήρια από αυτές πήρε μια Μπάρμπι, την έδεσε σε ένα σταυρό και της έβαλε φωτιά, χρησιμοποιώντας την ως πυρσό.

Αιτία της οργής τους είναι η «έμφαση που δίνεται στην ομορφιά και στην πίεση που δέχονται τα κορίτσια για να ανταποκριθούν σε τέτοια πρότυπα, αντί να φροντίζουν να είναι ευτυχισμένα και να πηγαίνουν σχολείο».


Το συγκεκριμένο προκάτ σπίτι είναι μέρος του Barbie Dreamhouse Experience που προσφέρει στις θαυμάστριες της πιο διάσημης κούκλας του πλανήτη τη δυνατότητα να δουν πώς είναι να ζεις όπως αυτή. Θα βρίσκεται στο Βερολίνο ως τις 25 Αυγούστου πριν μεταφερθεί σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις.

Via: iefimerida.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~2mMte$2mh

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply