Agenten worstelen met topless Femen-dames

Agenten worstelen met topless Femen-dames
Agenten worstelen met topless Femen-dames

Spaanse politieagenten hadden hun handen vol aan twee demonstranten van Femen. Zij stormden topless langs het gebouw van het Spaanse congres terwijl ze demonstreerden tegen een nieuwe wet die de vrijheid om te demonstreren aardig aan banden legt.

Als de nieuwe wet er doorheen komt, kunnen er in Spanje hoge straffen worden opgelegd voor onder meer het verbranden van de nationale vlag en het demonstreren naast parlementsgebouwen. Femen ziet, net zoals veel andere Spanjaarden, de nieuwe regels niet zitten en besloot dat met een paar blote memmen duidelijk te maken.

De dienders in Madrid grepen snel in en voerden de twee schaars geklede dames snel weer af. Dat ging wel gepaard met een klein worsteling, want de demonstranten lieten zich niet zomaar weghalen.

Open all references in tabs: [1 - 9]

Via: spitsnieuws.nl


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~5UCih$5th

This entry was posted in NL and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply