Az IMF volt vezére azt hitte, hogy a lányok csak „laza erkölcsűek”?

Autóval hozták a nemzetközi valutaalap korábbi vezetőjét egy lille-i bírósághoz. A férfi ellen több tucatnyian tüntetnek, köztük a félmeztelen aktivistáiról elhíresült FEMEN is. A tüntető nőket a rendőröknek kell visszafogniuk.

Dominique Strauss-Kahnt azzal gyanúsítják, hogy 2008 és 2011 között szerepet vállalt egy prostitúcióhálózatban, ami Párizsban és Washingtonban szervezett szexpartikat. Strauss-Kahn korábban már elismerte, hogy részt vett a partikon, de azt állította: nem tudott arról, hogy ott prostituáltakkal találkozott, és azt sem, hogy a nők utazásait nagyvállalatok számláiról finanszírozták.

Hanganyag / videó lejátszása
Az IMF volt vezre azt hitte, hogy a lnyok csak laza erklcsek?

„A tét az, hogy Strauss-Kahn úr képes lesz-e világosan és meggyőzően válaszolni a bíróság által feltett kérdésekre, hogy volt-e tudomása arról, hogy ezek a fiatal hölgyek prostituáltak, vagy csak laza erkölcsűek voltak. És meglátjuk ebben a három napban, hogy a válaszok vagy a védelem hitelesek-e, amikor az államügyész és a bíróság felteszi a kérdéseit” – mondta Emmanuel Daoud ügyvéd.

Amennyiben bebizonyosodik a vád, a volt IMF-vezért tíz év szabadságvesztéssel és félmillió eurós pénzbüntetéssel sújthatják.

Via: mno.hu


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~Q5ntH$5pd

This entry was posted in HU and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply