Cicikkel zavarták meg Putyin győzelmét

Hirdetés

A félmeztelen nők azért tiltakoztak, mert szerintük a szavazás nem tiszta, így a „Putyinnak lopok", illetve „Tolvaj" szavakat pingálták magukra. Ugyan az urnát nem sikerült megkaparintani, de jókora ramazurit csaptak, végül a rendőröknek erőnek erejével kellett kirángatniuk őket a teremből.

Meghiúsítottak egy Putyin elleni merénylettervet

A szavazások tisztaságát sokan kétségbe vonják, hiszen a decemberi parlamenti választásokon is számos visszaélés történt. Az ellenzéki Mihail Kaszjanov volt kormányfő pedig már előre bejelentette: Putyint nem fogja elismerni győztesnek, s tüntetésbe kezdenek. Ugyan számtalan szabálytalanságról érkezett most is jelentés, az előrejelzések azt mondják, Putyint 50-66 százalékos többséggel simán megválasztják.

Test test ellen. A Femen ukrán nőiszerezet félmeztelen aktivistái abban helyiségben kezdtek akcióba, ahol nem sokkal korábban Putyin is szavazott

Blikk-összeállítás


Via: blikk.hu


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~Ig8EB$e5

This entry was posted in HU and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply