De nieuwsvideo’s van zondag

Frankrijk stemt weer voor departementen

De Fransen gaan zondag voor de tweede keer naar de stembus voor de Departementale Raden, de besturen van de 101 departementen van het land. De stembureaus zijn vanaf 08.00 uur open.

video


video


video


video


video


video


Nigerianen weer naar de stembus

Inwoners in delen van Nigeria gaan zondag weer naar de stembus. Zaterdag lukte het niet overal om te stemmen, met name door technische problemen, aldus de BBC.

video


video


video


video


video


video


Singapore neemt afscheid van oud-premier

Singapore heeft zondag de laatste eer aan Lee Kuan Yew bewezen. Tienduizenden mensen wachtten uren langs de weg om nog een glimp op te vangen van de eerste premier van het land, die maandag op 91-jarige leeftijd overleed. In de stromende regen scandeerden de Singaporezen de naam van Lee, terwijl zijn glazen kist passeerde in een rouwstoet.

video


video


video


video


video


video


Nabestaanden naar gedenkplek Germanwings

Nabestaanden van de slachtoffers van de vliegramp met het toestel van Germanwings hebben zaterdag de gedenkplek in het Franse Le Verne bezocht. Het was een emotioneel moment voor de families, die bloemen bij de gedenkplek neerlegden. Door de vliegtuigcrash kwamen alle 150 inzittenden van het toestel om het leven.

video


video


video


video


Wereld in duisternis voor Earth Hour

Ruim 150 landen deden zaterdagavond het licht uit voor het jaarlijkse Earth Hour. Ook veel prominente gebouwen werden een uur lang donker. Met het uurtje duisternis vraagt het WNF aandacht voor de kwetsbaarheid van de aarde.

video


video


video


video


video


video


Open bundled references in tabs:

Via: nu.nl


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~EoFFg$5wp

This entry was posted in NL and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply