Félmeztelen lányok tiltakoztak a milói Vénusz előtt – fotó 18+

A felbuzdult lnyok a mili Vnusz szobra eltt tiltakoztak a nk ellen elkvetett nemi erszak ellen. Felhborodsukat az az eset vltotta ki, hogy Tunziban a rendrk megerszakoltak egy letartztatott nt, majd az ldozatot szemrmetlensggel vdoltk - rta a manna.ro.

Szerintk a kz nlkli mloszi Aphrodit, kzismert nevn mili Vnusz a nk vdtelensgnek, kiszolgltatottsgnak szimbluma, ezrt vlasztottk felvonulsuk helysznl a szobor killthelyt, a prizsi Louvre-t.

A Femen tagjai gy vlik, minden n potencilis erszakldozat. k sem sztk meg, kzszemremsrtsrt megbntettk ket.

A szervezet 2008-ban alakult Ukrajnban, nemrg nyitotta meg prizsi kzpontjt, tovbbi terveik kzt szerepel egy new york-i s egy sao paolo-i szkhely ltrehozsa. Tiltakozsi akciik vdjegye a csupasz felstesttel val tntets - olvashat a manna.ro-n. A portl fnykpet (18+) is kzlt a szervezet legjabb akcijrl!

Via: delmagyar.hu


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~wjsyF$1lM

This entry was posted in HU and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply