Félmeztelenül támadt a főpapra

Hirdetés

Kirill és kísérete alig szállt ki a repülőgépből, máris egy félmeztelen amazon támadt rá, hátára fekete betűkkel pingált „Kill Kirill", vagyis „Öld meg Kirillt" felirattal. A szőke aktivistát egy fekete csuhás pap és egy testőr állította meg, miközben azt kiáltotta az orosz főpapnak, hogy „takarodj!". Kirill pátriárka nyugodtan viselte ezt a szinte szentségtörésnek számító akciót, láthatólag a szeme sem rebbent a ledér öltözetű támadó láttán.

A kijevi repülőtéren félmeztelenül demonstráló hölgy rá akarta magát vetni az ortodox főpapra (középen elöl), de egy másik pap és egy testőr lefogta

A félmeztelen demonstrációiról elhíresült radikális ukrán nőjogi szervezet, a Femen azért tiltakozott a pátriárka látogatása miatt, mert szerintük az az orosz befolyást akarja növelni Ukrajnában.

A cicis támadót a rendőrség később őrizetbe vette, várhatóan gyorsított eljárásban ítélhetik el garázdaság miatt.

Blikk-információ


Open all references in tabs: [1 - 5]

Via: blikk.hu


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~WIKx8$1Mo

This entry was posted in HU and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply