FEMEN verpest Duitse talkshow

De dames van FEMEN zetten hun blote tieten tegenwoordig voor van alles en nog wat in. Deze keer bestormden de meiden een Duitse talkshow, waarin voetbal besproken werd. De organisatie strijdt namelijk tegen de Fifa en het WK voetbal in Qatar.

De presentator wilde wel in gesprek met de brullers met de blote borsten, maar de meiden hielden niet op met het scanderen van leuzen. Gelukkig voor de presentator stond er buiten beeld nog een hippie met een bord die wel even wilde uitleggen wat het doel van de demonstratie was. De organisatie is boos op de organisatie van het wk in Qatar, omdat de arbeiders die de stadions bouwen onder slechte en levensgevaarlijke omstandigheden moeten werken. Hierbij zijn ook al veel arbeiders om het leven gekomen.

 

Via: spitsnieuws.nl


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~iOZab$4XA

This entry was posted in NL and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply