Femenes mellek ostromolták a vörös szőnyeget

Jane Fonda mosolygott egy sort a fotósoknak a berlini filmfesztiválon, bement az ajtón, majd előugrottak az ukrán eredetű FEMEN nőjogi mozgalom félmeztelen aktivistái, hogy egy kiadósat tüntessenek. A Daily Mail szerint a demonstráció az Afrikában még mindig dívó kegyetlen szokás, a női nemiszerv csonkolása ellen történt. A FEMEN egyik ismert tagja, Alekszandra Sevcsenkó az Interfax hírügynökségnek azzal indokolta megmozdulásukat, hogy "minden 19 percben körülmetélnek egy lányt".


160892054 (2)

A tüntető lányokat a biztonságiak hamar lekapcsolták, átadták a rendőrségnek, akik egy rendőrfurgonban kuksoltatták őket egy óra hosszat. Ha ön még nem hallott volna a FEMEN-ről, akkor ide is leírjuk: pár aktivistájuk minden jelentős médiaeseményen jelen van, hogy különböző emberi jogi (főleg nőjogi) témákban tiltakozzon. Eszközük a fedetlen mell, hatásuk a kigúvadt tekintet.

Open all references in tabs: [1 - 7]

Via: velvet.hu


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~TcNU7$2DP

This entry was posted in HU and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply