Meztelen ukrán nők lenyúlták az Eb-serleget

Nem először hallani a futballhírekben az ukrán Femen nevű női mozgalomról, amely a prostitúció elleni harcot tűzte zászlajára, és amely már sokszor használta fel a futballt, és a futballrendezvényeken bemutatott meztelenkedést reklámcélokra - miként a tavalyi sorsoláskor is.

Most éppen Dnipropetrovszkban keltettek feltűnést, ahol az Eb-serleg járt éppen ukrajnai körútja során. Az országjárás minden helyszínén le lehet fényképezkedni a becses serleggel, így tett a 21 éves Irina Sevcsenko is, aki viszont a kupához érve lekapta magáról a felsőjét, és a hasára írt üzenettel jelezte: "szeretkezni volna jó az Európa-bajnoksággal" (némileg nyersebben fogalmazott...). Ez azonban nem volt elég, odapattant a kiállított kupához, és lerántotta. Amíg a személyzet megpróbálta helyrehozni a dúlást, Irina kolleginája is akcióba lépett, és ő is meztelenkedett egyet, hasonló jelmondattal a testén.

 

 

Aztán a rendőrök jó szokásukhoz híven szoros őrizetben elvonszolták a hölgyeket, akikről - semmi sem ment meg minket - minden bizonnyal hallani fogunk még az Eb alatt.

Amatőr videó a hölgyek elvonszolásáról:

Forrás: dailymail.co.uk

Via: mno.hu


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~sW54j$yN

This entry was posted in HU and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply