Pucér nők emelhették elsőként a magasba az Eb-kupát

Megint alakított az ukrán nővédő mozgalom, a FEMEN: ezúttal az Ukrajna déli részén, Dnyipropetrovszkban kiállított kupát kaparintották meg - írja a Daily Mail. A fotók tanúsága szerint azonban szokás szerint meztelen felsőtesttel rontottak a serlegre. Az akcióban két nő vett részt, és a kupa mellé állított, látszatra igen fiatal lányka csak nyúlkálni mert, de nem tudott mit tenni.

Közben a 21 éves Inna Sevcsenkó lecibálta a pólóját, amin látni lehetett a "Fuck the Euro 2012" ("Baszd meg az Euro 2012-t") feliratot a csupasz testén. A másik aktivista csak a hasonló káromkodással lemázolt testét mutogatta vigyorogva. Ő a szervezet szerint egy 46 éves francia nő, aki szimpátiából csatlakozott a mozgalomhoz. Hozzá kell tennünk keserédes felhanggal: nem a dögös Szása, a legszebb FEMEN-aktivista követte el a mostani trófearablást.

000 Par7098448

Az emberi jogokért, de legfőképp a nők jogaiért rendszeresen kiálló, és pőrén demonstráló femenesek korábban Kijevben is elkövettek egy hasonló merényletet, bár ott csak megölelni sikerült a díjat. A 8 kilós, ún. Henri Delaunay-kupa a foci Európa-bajnokság szimbóluma, amit júniustól rendez Lengyelország és Ukrajna közösen. Az Ukrajnában turnézó kupával minden nagyobb városban szabadon lehet fényképezkedni, de elvinni tilos. Az Eb idején a prostitúció fellendülésétől tartó két FEMEN-aktivistát is bevitték az őrsre - derül ki a Mail beszámolójából.

Open all references in tabs: [1 - 3]

Via: velvet.hu


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~ANy4E$18d

This entry was posted in HU and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply