Non poseert gewillig met halfnaakte Femen-activistes


vorige | foto 1 van 28 | volgende

Non poseert gewillig met halfnaakte Femen-activistes

Een non zorgde voor het beeld van de dag in ...

Een non zorgde voor het beeld van de dag in Parijs. Tijdens een demonstratie van de vrouwenrechtenorganisatie Femen poseerde ze gewillig met enkele topless activistes. Ze deelt de woede van de halfnaakte dames die het niet pikken dat 14 jongeren na de brutale groepsverkrachting van twee jonge meisjes heel lichte straffen kregen en betoogden daarom aan het ministerie van Justitie.

De verkrachtingszaak wekte in heel Frankrijk grote verontwaardiging. Slechts een dader moet naar de cel, maar amper voor een jaar. Tien daders werden vrijgesproken, de drie anderen kregen alternatieve straffen. De openbare aanklager had zware celstrafffen tot zeven jaar geëist voor acht van de daders.

Volkomen terecht dat de nieuwe Femen-tak in Parijs nog eens stevig uitrukte dus. Dat vond ook de zuster van het dominicanenklooster. Al blijft het natuurlijk een vreemd zicht dat een non op de blote bast van een vrouw moet lezen "Justice fucks me"...

© reuters

Via: hln.be


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~DM5hC$1mp

This entry was posted in NL and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply