#schokkend Meisje Oksana Makar na groepsverkrachting in brand gestoken (video)

Oekraïne is in shock na de barbaarse en extreem sadistische aanval op Oksana Makar, een 18-jarig meisje dat door drie mannen verkracht werd en vervolgens ook nog eens gruwelijk toegetakeld.

Oksana Makar

Oksana Makar

Ze staken hun weerloze slachtoffer in brand. Haar voeten en rechterarm moesten geamputeerd worden. Op haar ziekenhuisbed kent Oksana geen genade voor haar aanvallers: ‘Schiet hen dood, castreer hen en voed hen aan de honden!’.

In het hele land is een golf van protest ontstaan, zeker nadat twee van de drie daders vrijuit dreigden te gaan omdat ze de zonen waren van gewezen toppolitici. Na protesten van topless activistes van de wereldberoemde vrouwenbeweging Femen staat het nu vast dat ze toch vervolgd zullen worden.

Schokkend en bizar

Uitnodiging
Oksana verklaarde aan de politie dat ze door twee mannen was uitgenodigd in het appartement van een vriend. Daar werd ze eerst door alle drie de daders verkracht. Daarna hebben ze haar nog proberen te wurgen, vervolgens in een deken gewikkeld, in een put op een bouwwerf gedumpt en tot overmaat van ramp in brand gestoken.

55 procent huid verbrand
De daders lieten hun slachtoffer voor dood achter, maar als bij wonder overleefde Oksana de aanval. Oksana werd een dag later gevonden, toen een toevallige voorbijganger haar hoorde kreunen. Ze is wel voor het leven verminkt: haar rechterarm en twee voeten moesten geamputeerd worden en ze heeft ook zware brandwonden. Maar liefst 55 procent van haar huid is compleet verbrand.

Kritiek op moeder Oksana Makar

De video die de moeder van Oksana op YouTube heeft gezet, lokt uiteenlopende reacties uit. Critici vinden dat ze haar dochter respectloos behandelt door zo door te vragen naar de daders en haar verminkingen. Ze zou ook geld vragen voor interviews en al ingezameld liefdadigheidsgeld dat voor haar dochter bedoeld was, zelf hebben gespendeerd.

LET OP: deze video kan schokkend zijn klik hier!

ARTIKEL VAN:

Ernestien

Schreef 146 artikelen:

West-Friesland rouwt om neergestoke...19/03Robert M. het beest waarvoor de doo...19/03Getuige: "De kinderen busongeluk wa...14/03#busongeluk 28 Belgische kinderen o...14/03Oud-couppleger vraagt Bouterse waar...12/03

Meer artikelen van Ernestien

Open bundled references in tabs:

Via: nieuwslog.nl


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~LkUVc$lJ

This entry was posted in NL and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply