Topon a pucér tüntető csajok

Topon a pucér tüntető csajok

A nőjogi szervezet arra próbálja felhívni a figyelmet akcióival – félmeztelen tagjai hol itt, hol ott bukkannak fel és okoznak fennakadást –, hogy Ukrajna és az UEFA az Eb alatt lealjasítja a férfilakosságot, csak a fociról, a szexről és a sörről szól minden.

A Femen újra hallatott magáról, ezúttal is rendőrök vitték el a félmeztelen lányokat

Tény, hogy az Európa-bajnokság ideje alatt fellendül a szexipar, a prosti­tuáltak tarifái az egekbe szöktek, a drukkerek nem félnek kipróbálni a lányok szolgáltatásait.

Kérdés azonban, hogy a félmeztelen akciók alkalmasak-e arra, hogy felhívják a figyelmet a problémára, vagy csak a fiatal lányok magamutogatásáról van szó. Első akcióikra 2008-ban került sor, akkor az ukrán szexturizmusra, a tanárok és diákok vitatható viszonyára és a szépségversenyek megalázó mivoltára próbálták felhívni a figyelmet.

Tény, hogy van miért tüntetniük, ma Ukrajnában minden hatodik nőt érint a prostitúció, a felsőoktatástól, az üzleti élettől továbbra is távol tartják a gyengébbik nemet, a családon belüli erőszak megnôtt a volt szovjet tagköztársaságban. 

Via: borsonline.hu


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~ptGpP$1Fs

This entry was posted in HU and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply