Γυμνόστηθες Femen ξεγυμνώνονται μπροστά στη Λεπέν και … – fe-mail.gr

Ελλάδα - Κόσμος

1 Μαΐου 2015 | 04:20 μ.μ.

 

Aπίστευτες σκηνές στο Παρίσι

«Χάιλ Λεπέν» και «Λεπέν ρατσίστρια» έγραφαν πάνω στο γυμνό σώμα τους οι ακτιβίστριες Femen που παρενέβησαν σήμερα στην ανοιχτή ομιλία της Λεπέν στο άγαλμα της Ζαν ντ' Αρκ.

«Πόσες εκπλήξεις αυτήν την Πρωτομαγιά!», αναφώνησε η Λεπέν, που αναγκάστηκε να διακόψει την ομιλία της. Την πρώτη έκπληξη για τη Μαρίν της την επεφύλασσε ο πατέρας της: ο 86χρονος Ζαν-Μαρί, ο ιδρυτής του Εθνικού Μετώπου, με τον οποίο έχει έρθει σε ρήξη, ανέβηκε στο βήμα του ομιλητή την ώρα που έπαιρνε τη θέση της και η ίδια για να ξεκινήσει η εκδήλωση. Στάθηκε μπροστά της και, χωρίς να ρίξει ούτε ένα βλέμμα στην κόρη του που είχε βυθιστεί στη μελέτη των σημειώσεών της, έκανε το σήμα της νίκης, καταχειροκροτούμενος από τους παριστάμενους.

Ο Ζαν-Μαρί Λεπέν αποχώρησε στη συνέχεια από την εκδήλωση. Προτού να απομακρυνθούν από πολλούς άνδρες, οι τρεις γυμνόστηθες φεμινίστριες άπλωσαν στο μπαλκόνι όπου στέκονταν μεγάλες κόκκινες σημαίες του Γ' Ράιχ και χαιρέτησαν ναζιστικά.

Το πρωί δύο μέλη της Femen έκαναν την εμφάνισή τους τη στιγμή που η Μαρίν Λεπέν κατέθετε στεφάνι στο άγαλμα της Ζαν ντ' Αρκ, αλλά απομακρύνθηκαν πολύ γρήγορα από τους άνδρες της ασφάλειάς της.

Ο Ζαν-Μαρί Λεπέν κατέθεσε και εκείνος στεφάνι στο ίδιο άγαλμα, λίγη ώρα μετά την κόρη του και χωρίς να συναντηθεί μαζί της. Το 2014 πατέρας και κόρη συμμετείχαν μαζί στην εκδήλωση αυτή προς τιμή της Γαλλίδας ηρωίδας του 15ου αιώνα. Όμως μετά τις δηλώσεις που έκανε πριν από έναν μήνα ο 86χρονος Λεπέν για το Ολοκαύτωμα και τους μετανάστες, οι οποίες έφεραν σε δύσκολη θέση την Μαρίν, η ρήξη μεταξύ τους ήταν αναπόφευκτη και το χάσμα μοιάζει πλέον αγεφύρωτο.

 

 

Πηγή: iefimerida

Επιστροφή στην κατηγορία

Σχόλια

Σχολιάστε

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια και να μην περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο.

Δεν υπάρχει εγγραφή

Open all references in tabs: [1 - 4]

Via: fe-mail.gr


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~IFBkR$63k

This entry was posted in GR and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply