20.000 hoertjes in Kyiv verwelkomen EK-supporters met open armen

In de aanloop naar het EK doken de Femen-activisten te pas en te onpas op om naakt de opmars van de prostitutie in de gastlanden Polen en Oekraïne aan te klagen. Niet ongegrond, zo blijkt nu.

Alleen al in Oekraïne zouden 70.000 tot 85.000 vrouwen van lichte zeden actief zijn. Een aantal dat nog kan oplopen tot 100.000 wanneer ook 'seizoensmedewerksters' uit buurlanden als Oezbekistan, Azerbeidzjan en Moldavië zich aanmelden.

En die trekken nu massaal naar de speelsteden en vooral hoofdstad Kyiv om daar hun graantje mee te pikken op het EK-succes. In Kyiv alleen al zouden 20.000 enthousiaste hoertjes klaar staan om de supporter troost te bieden en/of te plezieren. Velen onder hen hebben zelfs een spoedcursus voetbal gevolgd om hun klanten beter in te kunnen palmen.

Niet zonder enig gevaar, echter. De politie waarschuwt voor de risico's die schuilen in een bezoekje aan deze dames. Zo riskeren buitenlanders beroofd te worden of zelfs aids op te lopen, aangezien een kwart van de prostituees aidspatiënte is. En hoewel de politie van plan is hard op te treden, lijkt de onderwereld te zullen floreren in nachtclubs, hotels en massagesalons.

 

Via: nieuwsblad.be


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~M0mJY$13Q

This entry was posted in NL and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply