Párizsban háborodott fel meztelenül a FEMEN

Nekünk már nagyon hiányzott a FEMEN, akik ismét megmutatták, mi a legjobb formája a tüntetésnek. A feminista nézeteiknek leginkább meztelenséggel hangot adó ukrán szervezet tagjai ezúttal Párizsban tüntettek egy jót egy bírósági döntés ellen. A döntés értelmében 10 fiatal férfit szabadon engedtek abból a 14-ből, akiknek közük volt két tinédzser lány többszörös csoportos megerőszakolásához. A nőellenes politika ellen nem csak a francia minisztérium előtt tüntettek félmeztelenül, hanem a Louvre-ban is fényképezkedtek egyet, és ha már ott voltak, felavatták a legújabb hivatalos FEMEN-központot, ami egy régi színház helyén van. Természetesen mindent félmeztelenül.


000 Par7351178

A FEMEN mostanában mindenhol ott van, az olimpián is megmutatták magukat, és természetesen az ukrán-lengyel közös rendezésű Eb-n is feltűntek, igaz ez utóbbi többeknek sem tetszett: Ukrajnában elraboltak három aktivistát, a békésebb lengyelek pedig egy emberméretű pöccsel tiltakoztak produkciójuk ellen, sugallva, hogy tüntessenek otthon.

Open all references in tabs: [1 - 6]

Via: velvet.hu


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~eZEHQ$1o4

This entry was posted in HU and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply