Vlag Australië = boete, Nazivlag = ok

Doreen (79) en Patrick Harris (80) hesen de vlag ter nagedachtenis aan hun zoon die dertig jaar geleden omkwam bij een motorongeluk. De buurman van het echtpaar heeft meermaals geklaagd over de herrie die vlag maakt en stapte naar de gemeente. Het gemeentebestuur eist nu dat de bejaarde echtelieden iets doen tegen de herrie, anders krijgen ze een boete van 1.700 Australische dollar (ruim 1.200 euro), meldt News.com.au.

De vete tussen de buren is al ruim drie jaar gaande en bereikte afgelopen weekend op een andere manier een hoogtepunt. De buurman zette namelijk als reactie op het gewapper een Nazivlag in zijn tuin, tot veel ontsteltenis van meneer en mevrouw Harris, evenals de Joodse gemeenschap. De vlag met een hakenkruis hangt een stuk lager, zodat hij minder hard wappert en dus is er geen probleem, vindt de gemeente.

Het heerschap heeft inmiddels de Nazivlag ingeleverd bij een lokale politicus, die het ding in stukjes heeft geknipt. "Ik wilde niemand beledigen en al helemaal niet de Joodse gemeenschap", aldus de buurman. "Het lawaai was echter zo’n probleem en ik zag geen andere mogelijkheid."

Via: powned.tv


Short link: [Facebook] [Twitter] [Email] Copy - http://whoel.se/~Rg8EB$62J

This entry was posted in NL and tagged on by .

About FEMEN

The mission of the "FEMEN" movement is to create the most favourable conditions for the young women to join up into a social group with the general idea of the mutual support and social responsibility, helping to reveal the talents of each member of the movement.

Leave a Reply